een positieve stok achter de deur samen met jouw persoonlijke hub-coach.

PERSONAL TRAINING.

1 OP 1 IN ONZE HUB.

Voor wie wat extra motivatie kan gebruiken, sneller en gemakkelijker resultaten wil zien en vervolgens zelfstandig vol vertrouwen verder wil gaan!

Voel je de behoefte aan een extra zetje in de rug? Iemand die je op een persoonlijke en leuke manier begeleidt naar een fitte en gezonde levensstijl?

In onze HUB introduceren we met trots ons gloednieuwe Personal Training concept. Het is als een frisse wind door de wereld van Personal Training, waarbij we topkwaliteit en service bieden zonder dat het je een rib uit je lijf kost.

Eerlijk is eerlijk! We weten allemaal dat Personal Training een van de meest effectieve manieren is om écht werk te maken van je doelen, maar dat betekent niet dat het je fortuinen hoeft te kosten.

Bij ons hoef je niet meteen je spaarvarken om te keren voor een paar weken Personal Training. We presenteren je met veel enthousiasme ons nieuwe Personal Training concept met betaalbare prijzen

Wat is jouw lichaam waard?

Hoeveel ben je bereid te investeren in je eigen gezondheid en geluk? Vandaag is de perfecte dag om het verschil te maken voor jezelf. Misschien loop je al een tijdje rond met vermoeidheid, voel je je niet helemaal fit of ben je gewoon niet tevreden met hoe je je voelt in je eigen lichaam.

Misschien heb je al langer het idee om te gaan sporten, maar vind je de stap toch wat spannend, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Soms heb je gewoon die extra motivatie nodig, een duwtje in de rug.

Bij ons ben je geen nummertje in een massale sportschool. Wij zijn kleinschalig en hechten waarde aan persoonlijke aandacht. Onze goed opgeleide personal trainers staan klaar om je doelgericht te begeleiden en zorgen voor een gezellige en ondersteunende sfeer.

Onze personal trainers hebben één missie: jou helpen om je snel beter te laten voelen in je eigen lichaam. En dat doen we op een leuke en gezellige manier.

Geen onrealistische verwachtingen of zware diëten. We bieden een plan dat specifiek bij jou past en dat je voor altijd zelf kunt volhouden.

Personal Training lidmaatschappen

Beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 07:00 -12:00 uur.

HUB. PT BASIC

1x per week Personal Training

(4x per maand)

Wekelijkse Health Check

Voedingsplan

Exclusief Lidmaatschap

 

€140,00 p/m

Na 2 maanden maandelijks opzegbaar

HUB. PT EXCLUSIVE

2x per week Personal Training

(8x per maand)

Wekelijkse Health Check

Voedingsplan

Inclusief Gym + Class Lidmaatschap

 

€280,00 p/m

Na 2 maanden maandelijks opzegbaar

Wat zou het voor jou betekenen als…

Je lichamelijk- en mentaal fit zou zijn?

Je daadwerkelijk die vermoeidheid kunt oplossen en weer energiek bent?

Je wel weer in je oude broeken past

Je wel lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt

Je weer optimaal presteert op het werk

Je de dag niet hoeft te eindigen bij het einde van je werkdag, maar de resterende uren van je dag meer dan genoeg energie hebt om te besteden aan je partner, gezin, vrienden of een activiteit die je leuk vindt?