DE FYSIOTHERAPEUTEN VAN FUNQTIO ZIJN WERKZAAM IN ONZE HUB.

FYSIOTHERAPIE.

uniek in onze succesvolle aanpak.

Fysiopraktijk Funqtio is een kwalitatieve, servicegerichte en persoonlijke praktijk die echt de tijd neemt voor onze cliënten. Een praktijk die standaard een extra stap zet om altijd de beste individuele zorg te kunnen aanbieden die nodig is. Niet optimaal kunnen functioneren is erg vervelend. Fysieke klachten leiden vaak tot frustraties in je dagelijkse activiteiten. De fysiotherapeuten van Funqtio zijn de aangewezen specialisten om de klacht te onderzoeken en hierbij een passend behandelplan op te stellen.

Blijf niet langer onnodig lopen met lichamelijke klachten en maak vandaag nog een afspraak.

uniek in onze succesvolle aanpak.

Fysiopraktijk Funqtio is een kwalitatieve, servicegerichte en persoonlijke praktijk die echt de tijd neemt voor onze cliënten. Een praktijk die standaard een extra stap zet om altijd de beste individuele zorg te kunnen aanbieden die nodig is.

Niet optimaal kunnen functioneren is erg vervelend. Fysieke klachten leiden vaak tot frustraties in je dagelijkse activiteiten. De fysiotherapeuten van Funqtio zijn de aangewezen specialisten om de klacht te onderzoeken en hierbij een passend behandelplan op te stellen.

Blijf niet langer onnodig lopen met lichamelijke klachten en maak vandaag nog een afspraak.

ONze fysio’s.

Bas Erren

Manueel therapeut i.o.
Praktijkmanager The Gym Hub
Praktijkmanager

Marvin Haronski

Fysiotherapeut
Krachtsport gerelateerde klachten en Sports Performance Specialist

Nicole Boots

Fysiotherapeute
Echografie, Blood Flow Restriction Training, shockwave en EPTE-therapie

Joppe Huijbers

Fysiotherapeut