Onze hub is de plek om jezelf uit te dagen, fit te worden en dit alles met een flinke dosis plezier

ONZE SMALL GROUP TRAININGEN.

HIIT.

Welkom bij de ultieme workout-ervaring die je hart sneller doet kloppen en je geest doet bruisen van energie: onze HIIT (High-Intensity Interval Training) sessies in onze HUB!

In onze HIIT-trainingen draait alles om variatie, plezier en intensiteit. Verwacht een mix van cardio, functionele krachttraining en core-work, allemaal ontworpen om je metabolisme te verhogen, je spieren te versterken en je conditie naar nieuwe hoogten te brengen.

En het beste van alles? Je bent nooit alleen in onze HUB. Sluit je aan bij onze gezellige HUB-leden die samen zweten, lachen en groeien.

BOXING BUDDY.

Laat me even duidelijk zijn: The Gym Hub is géén boksclub. Boksen is hier echter enorm populair geworden en dient als een stevige basis om onze HUB leden te helpen hun conditie te verbeteren. 

Hier werk je aan je conditie, leer je de technieken van het boksen en hoef je geen klappen te incasseren. Ideaal, toch? Zelfs als je nog nooit hebt gebokst, ben je van harte welkom in onze Boxing Buddy lessen.

Dus waarom nog langer wachten? Sluit je aan bij ons in de HUB en laat al die stress van je afglijden terwijl je jezelf uitdaagt en weer tot leven komt.

Bokszaktraining.

Tijd om even lekker stoom af te blazen in de HUB! Voel je de drang naar een energieke, opwindende workout? Dan moet je absoluut een bokszaktraining proberen! En hey, deze training is niet alleen voor stoere mannen! Het is nog populairder onder onze dames in de HUB.

In slechts 30 minuten knal je jezelf conditioneel naar ongekende hoogtes terwijl je jouw bokscombo’s naar het volgende level tilt. Zelfs als je nog nooit bokshandschoenen hebt aangedaan, kun je instappen in onze HUB!

BOOTY CLASS.

Ladies in onze HUB! We hebben iets speciaals voor jullie: de Booty Class! Het is een groepsles met heel veel goede Vibes en gericht op het trainen van de Benen, Billen en Buik. Tijdens deze workout leggen we de volledige focus op het versterken en shapen van deze belangrijke spiergroepen.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om sterke, mooi gevormde billen te hebben, maar wist je dat het ook kan helpen bij het voorkomen van lage rugklachten? Dus, niet alleen voor de looks, maar ook voor je algehele gezondheid is deze training een must!

Strength.

Welkom bij onze krachtige trainingssessies in de HUB, beter bekend als “Strength”! Bij onze Strength trainingen draait alles om het versterken van je lichaam en uithoudingsvermogen door middel van gezamenlijke krachttraining. Onze sessies beginnen met een focus op de grote spiergroepen. 

Na het doorlopen van de krachtige sets en reps, is het tijd voor het hoogtepunt van de sessie: de legendarische Workout of the Day. Deze uitdagende workout daagt ons uit om het uiterste van onszelf te geven en onze grenzen te verleggen. Natuurlijk kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau. Je bepaalt altijd zelf de intensiteit in onze HUB.

JOIN THE HUB MET EEN GRATIS PROEFWEEK